бул. България 86, вх. Б, офис 3В
София,
България
23.3081763
42.6965874
UserLikes
Име: СИСТЕМ ГРУП БЪЛГАРИЯ
Адрес: София, бул. България 86, вх. Б, офис 3В
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.systemgroup.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Консултации
Дейност:

Компанията предлага най-съвременните технологии и прецизно подбрани решения

Ключови думи: системгруп българия, systemgroup, мобилни компютри, rf terminal, принтери за отпечатване на баркод етикети
  • catalog.bg
  • СИСТЕМ ГРУП БЪЛГАРИЯ

Партньори

СИСТЕМ ГРУП БЪЛГАРИЯ - Партньори - СДС
«Группа компаний CDC (Центр Корпоративных Разработок)» - е водеща руска софтуерна компания, разработваща и внедряваща системи за автоматизация на мобилнaта търговия. Решението - ОПТИМУМ — Система за Управление на Мобилната Търговия с елементи на CRM, предназначена за автоматизация и управление на търговски дейности като: събиране на поръчки (Pre Selling), търговия от „превозно средство” (Van Selling) и мърчандайзинг. Програмния продукт е създаден въз основа на оригинално програмно приложение и работа на повече от 100 човека експертен екип.
СИСТЕМ ГРУП БЪЛГАРИЯ - Партньори - Barco
Barco е водеща компания в Чехия в областта на решения и системи за логистика. Благодарение на дългогодишната си работа с различни клиенти решението – Warehouse Management System “SmartStock”, което те създават за кратко време се превръща в лидер на Чешкия пазар. SmartStock се характеризира с яснота, универсалност и гъвкавост, позволяващи бързо внедряване и лесна интеграция с съществуващите ERP системи на компаниите.
СИСТЕМ ГРУП БЪЛГАРИЯ - Партньори - Henkovac
Холандската компания Henkovac е производител на оборудване за вакуумно опаковане, марка, която е известна в повече от 70 страни по света. 50 годишният опит, в конструирането и разработката на машини за вакуумно опаковане са залог на това, че тяхното оборудване отговаря на най-високите изисквания за качество и надеждност.
СИСТЕМ ГРУП БЪЛГАРИЯ - Партньори - Label-Aire
Американската компания Label-Aire преди повече от 40 години представи и патентова нов метод за нанасяне на самозалепващи се етикети. Днес Label-Aire е лидер на световния пазар сред производителите на оборудване за самозалепващи се етикети, марки върху продукция и опаковки. Label-Aire предлага на своите клиенти ефективни и надеждни автоматични апликатори, които са лесни и удобни за експлоатация, с висока скорост за залепване на етикета. Вградения микропроцесор изключва такива грешки, като изпускане или двойно залепване на етикет.
СИСТЕМ ГРУП БЪЛГАРИЯ - Партньори - Motorola/Symbol Technologies
Днес Symbol Technologies има повече от 45000 инсталирани безжични мрежи, около 10 милиона баркод скенери и терминали за събиране на данни работещи по целия свят. Техните решения са широко използвани в разносната търговия, организиране на транспортни и товарни превози, пощенски доставки, както и в производството, здравеопазването и другите области. Symbol Technologies е безспорен лидер в създаването на лазерни системи за баркод сканиране, локални и безжични мрежи, както и развитие на иновационните технологии в областта на мобилните компютри.
СИСТЕМ ГРУП БЪЛГАРИЯ - Партньори - Sumetzberger
Sumetzberger GMBH съществува от 1921 г. с основна дейност – разработка, производство и търговия с транспортно-пневматични системи, конвейерни системи, системи за безопасност и електротехническо оборудване. От 1963 г. компанията се занимава с разработка на транспортно-пневматични системи (ТПС или пневмопоща) с микропроцесорно управление. Sumetzberger GMBH е един от водещите производители на промишлени пневматични системи, отговарящи на най-високите изисквания в съвременното производство. Днес, пневмо-транспортните решения на Sumetzberger се използват по целия свят с над 3500 инсталации, осигурявайки безопасност, надеждност, икономичност и комфорт в промишлеността, търговията и сферата на услуги.
СИСТЕМ ГРУП БЪЛГАРИЯ - Партньори - Zebra Technologies
Zebra Technologies предлага иновационни и надеждни решения, способни да увеличат ефективността на бизнес-процесите в компаниите в най-различни сфери на бизнеса. Около 90% от компаниите, влизащи в състава на Fortune 500 използват в работата си повече от три милиона принтери Zebra, в над 90 държави по целия свят. Използване на термо-принтери Zebra за печат на етикети, баркод етикети, квитанции, както и принтери за печат на магнитни карти Eltron увеличава безопасността, повишават производителността, подобряват качеството и понижават разходите за консумативи, както и осигуряват високо ниво на обслужване на клиентите. Също така Zebra Technologies предлага програми решения, оригинални консумативи за печат, решения за интеграция и управление на термо-печатащо оборудване в мрежа. SystemGroup e оторизиран партньор на Zebra Technologies Europe и притежава статус на Premier Partner – най-високия статус в категорията „преки партньори” на компания Zebra Technologies, както и на Zebra Authorized Service Provider.



 
Открийте ни в Google+